Саніна І.Соуси. Підливи. Приправи. ЗаправкиСмачного
Аргумент Принт 2013 р. 44 ст. , обкладинка: м
оцінок: 1
Найзвичайнішу страву можна перетворити на делікатес за допомогою соусів, підлив і заправок, запропонованих у цій книзі. Гострі й ароматні, до м'яса і других страв — будь-яка господиня зможе знайти тут страву, що стане фірмовою на її святковому або щоденному столі. Не бійтеся експериментувати і готуйте із задоволенням! ISBN: 978-617-594-397-7 |
Макарони. Спагеті. Лазаньї
Саніна І.
49
Салати
Альхабаш О.
39
Хлібопічка
Альхабаш Олена
39
Корисне харчування
Карпалюк Т.
39
Борщі
Альхабаш Олена
30
Листкове тісто
Альхабаш Олена
39
Книга історій та рецептів смачного настрою
Гук Наталя
89
Домашній хліб. Рецепти, основні техніки й секрети приготування смачного хліба
Ярса Ібан
469