Доцяк В.Українська кухня: Для учнів професійно-технічних закладів освіти. Видання 6-те
Ігнатекс-Україна 2015 р. 632 ст. , обкладинка: т
оцінок: 1
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню.Для учнів професійно-технічних закладів освіти ISBN: 978-966-97049-2-4 |
Українська кухня. 2-ге вид.
Доцяк В.
449
Історія України : довідник для абітурієнтів та учнів закладів загальної середньої освіти
С. В. Кульчицький, В. С. Власов, О. Є. Панарін
319
Українська література. Довідник для абітурієнтів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів
В. А. Мелешко, І. О. Радченко, О. М. Орлова, А. О. Панченков
289
250 улюблених страв. Українська кухня. Зелена
270
Геометрія. Підручник для 7 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Алгебра. Підручник для 7 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Алгебра. Підручник. для 8 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Математика. Підручник для 5 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Педагогіка: Навчальний посібник для студентів вищих педагогічних закладів освіти
Фіцула М.
219
Досліджуємо історію і суспільство: підручник інтегрованого курсу для 5-го класу закладів заг. серед. освіти
І.Д. Васильків, О.Я. Басюк,...
369
Медична біологія : підручник для студ. мед. закладів вищої та фахової передвищої освіти
Сабадишин Р. О., Бухальська С. Є.
535
Фізика : довідник для абітурієнтів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів
М. М. Дідович, Є. В. Коршак
299
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 2 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом
Карп’юк Оксана
185
Workbook. Робочий зошит з англійської мови для 5-го класу закладів загальної середньої освіти. — 2-е вид., доповнене.
Карп’юк Оксана
129
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 4-го класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)
Карп’юк Оксана
199
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 3 класу закладів загальної середньої освіти. English with Smiling Sam
Карпюк Оксана
199
Українські літні обряди та пісні: Навчальний посібник з музичного фольклору та етнографії для вчителів загальноосвітніх шкіл, студентів вищих педагогічних і музичних закладів освіти
Завальнюк А.
199
250 улюблених страв. Українська кухня
Карпенко Ю.М.
270
Українська кухня. Кращі рецепти найсмачніших страв
Укладач В. В. Рафєєнко
319
Українська мова. Комплексне видання. ДПА + ЗНО 2023
Данилевеька Оксана
239
Українська мова. Комплексне видання для підготовки ЗНО та ДПА 2024
Білецька Олена
299
Українська література. ЗНО+ДПА. Комплексне видання 2023
Ірина Радченко, Ольга Орлова
239
Українська література. Комплексне видання. ДПА + ЗНО 2021
Ольга Орлова, Ірина Радченко
153
Українська мова. Правопис у таблицях, тестові завдання (оновлене видання)
Оксана Тищенко, Олександр Авраменко
319
Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО і ДПА. Ч. 1. Довідник. ЗНО 2022
Ткачук Тарас Павлович
150
Повне видання творів в 5 томах.
Шевченко Тарас
7999
Польська мова (3-й рік навчання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою: підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Біленька-Свистович Л. В., Ковалевський Є., Ярмолюк М. О.
189
Українська кухня. Свята і будні зі смаком
Карпенко Ю.
649
«Гаррі Поттер і в’язень Азкабану». ВЕЛИКЕ ІЛЮСТРОВАНЕ ВИДАННЯ» (НОВЕ ВИДАННЯ)
Ролінг Джоан
1339
Шерлок Голмс. Повне видання у двох томах. Том 2
Дойл Конан Артур
669
Французська кухня
99
Моя кухня
Даша Малахова
499
Байрам. Башкирская и татарская кухня
255
Львівська кухня
Лильо Ігор
229
Кухня охотника
Волков Алексей
349
Кухня їмосги Ірини
Кобель Ірина
149
Математика: довідник для абітурієнтів та учнів
Гайштут О.Г.
299
Слов’янська кухня
Чмир Володимир-Богдан
199
Російська кухня
Альхабаш О.
99
Східна кухня
Садек Мааріф
119
Греческая кухня
Составитель Ройтенберг Ирина
19
Читанка з англійської мови для учнів 6-8 класів
Поліщук Раїса
119
Золотая коллекция. Домашняя кухня в будни и праздники
Составитель В. В. Рафеенко
139
Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів
Пожар Сергій
789
Українська Центральна Рада.
59
Західно-Українська Народна Республіка.
59
Довідничок з польської мови для учнів. 1-4 роки вивчення.
Мастиляк В.І.
59
Стартап-кухня. Книжка про ІТ-бізнес, якої мені бракувало
Саша Ремінний
429
120 диктантів з української мови для учнів 10-11 класів та абітурієнтів (з граматичним коментарем)
Ткаченко
12
Кулінарна справа. Технологія приготування їжі : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти
Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк
349
Правознавство: підручник для студентів вищих навчальних закладів
399
Збірник диктантів і вправ з української мови для учнів 2–4 класів (українською мовою)
Мовчун А.І.
259
Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти
Л. В. Жарікова, Н. П. Ломакіна
299
Геометрія. Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Мерзляк А.Г.
439
Українська байка
129
Веселкові мандри. Ілюстрації учнів Коломийської художньої школи ім. Я. Пстрака
Наталія Гузь
99
Показати ще...