Тимощук I.Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах
Урожай 1987 р. 136 ст. , обкладинка: т
оцінок: 1
У книзі описано харчову цінність м’яса різних видів тварин та птиці, молока й молочних продуктів, яєць. Крім того, дано корисні поради щодо забою тварин та птиці. Особливий інтерес становлять способи зберігання продуктів тваринництва.. Наведено рецепти виготовлення ковбас, копченостей, страв з м’яса птиці, кролів та з субпродуктів. Значне місце відведено характеристиці страв з молока та молочних продуктів. Приділено увагу дитячому харчуванню. Розрахована на широке коло читачів. |
MBA в домашніх умовах. Шпаргалки бізнес-практика (нова обкл.)
Кауфман Джош
389
Закон України «Про безпечність та якість харчових продуктів» [текст] станом на 22 березня 2012 р.
16
Охорона психічного здоровя військовослужбовців в умовах війни. Т. 2
Владислав Клочков
1245
Охорона психічного здоровя військовослужбовців в умовах війни. Т. 1
Владислав Клочков
1349
Дванадцять, або Виховання жінки в умовах, не придатних до життя
Роздобудько Ірен
179
Наш дім у вогні. Сцени із життя сім’ї в кризових умовах
Грета Тунберг, Сванте Тунберг, Малена Ернман, Беата Ернман
262
Енциклопедія Ферма. Унікальні факти, цікава інформація про домашніх тваринХто такі і де живуть найзагадковіші тварини?Хто такі і де живуть найзагадковіші тварини?
79