Сирохман І. В., Лозова Т. М.Товарознавство м''яса і м'ясних товарів
Центр учбової літератури 2009 р. 378 ст.
оцінок: 1
Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво'' і магістрів спеціальностей ''Товарознавство і комерційна діяльність'', ''Експертиза товарів і послуг'', ''Товарознавство і експертиза в митній справі'' з дисципліни ''Товарознавство продовольчих товарів'', вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів. Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів. ISBN: 978-966-364-787-6 |
Товарознавство м'яса. Навчальний посібник
Бірта Г. О., Бургу Ю. Г.
75
Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти
Л. В. Жарікова, Н. П. Ломакіна
299