Книжкова Хата 097-609-59-85, 099-640-03-70 095-799-22-16, 097-427-54-23 050-338-76-35, 098-104-30-05
Наприклад: Кінг...
Сирохман І. В., Лозова Т. М. Товарознавство м''яса і м'ясних товарів

Сирохман І. В., Лозова Т. М.

Товарознавство м''яса і м'ясних товарів

Центр учбової літератури 2009 р. 378 ст.
5 оцінок: 1


89 грн. в наявності
Доставка:
   - Нова Пошта 1-3 дні
   - Укрпошта 3-7 днів

Оплата:
   - при отриманні
   - на карту Приватбанка

Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво'' і магістрів спеціальностей ''Товарознавство і комерційна діяльність'', ''Експертиза товарів і послуг'', ''Товарознавство і експертиза в митній справі'' з дисципліни ''Товарознавство продовольчих товарів'', вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації.
У підручнику узагальнено товарну характеристику, класифікацію, склад м'яса, формування споживних властивостей і асортименту м'ясних продуктів, тенденції розробки нових виробів, поліпшення їх харчової цінності, використання засобів збереження якості товарів.
Підручник включає новітні досягнення науки й техніки галузей виробництва м'ясних товарів, матеріал щодо визначення якості окремих груп м'ясних продуктів, ідентифікації видів, виявлення фальсифікації.
Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.
ISBN: 978-966-364-787-6
Бірта Г. О., Бургу Ю. Г. Товарознавство м'яса. Навчальний посібник 978-611-01-0251-3
Товарознавство м'яса. Навчальний посібник
Бірта Г. О., Бургу Ю. Г.
75
Л. В. Жарікова, Н. П. Ломакіна Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти 978-966-349-832-4
Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти
Л. В. Жарікова, Н. П. Ломакіна
299
Ваш кошик порожній