Пекер ПолінаКорисне консервування без солі, цукру, оцту
БАО 2011 р. 288 ст. , обкладинка: т
оцінок: 1
Консервовані фрукти й овочі надзвичайно популярні. Вони прикрашають будь-який стіл і забезпечують організм корисними речовинами. Сучасні технології консервування без солі, цукру й оцту зробили революцію в кулінарії. Тепер при заготівлі фруктів та овочів на довгі місяці можна зберегти їхню харчову цінність і високі смакові якості. Книжку адресовано широкому читацькому загалу. ISBN: 978-966-481-547-2 |
Сімейна енциклопедія домашнього консервування без консервантів
Пекер Поліна
79
Дім солі
Світлана Тараторіна
429
Корсо
Кулакова Поліна
389
Ти не впізнаєш мене
Кулакова Поліна
350
12 місяців. Рік сенсу: як знайти покликання й жити щасливо
Башкіна Поліна
450
Мураха у скляній банці. Чеченські щоденники 1994—2004 рр.: документальний роман
Жеребцова Поліна
99