КнижковаХата 097-609-59-85, 099-640-03-70 050-338-76-35, 098-104-30-05
Наприклад: Кінг...
Шалимінов О. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства

Шалимінов О.

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства

видання четверте перероблене та доповнене

Арій 2019 р. 992 ст. , обкладинка: т
5 оцінок: 1


560 грн. в наявності
Доставка:
   - Нова Пошта 1-3 дні
   - Укрпошта 3-7 днів

Оплата:
   - при отриманні
   - на карту Приватбанка

До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв’язків і торгівлі України від 06.07.99 № 484, що складається з 15 розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, і ЗО таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб’єктів господарювання у сфері ресторанного господарства.
ISBN: 978-966-498-495-6
Шалимінов О. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства 978-966-498-495-6
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства
Шалимінов О.
560
Камлик М. Правова база з питань екології та охорони природнього серидовища. Збірник нормативно-правових актів 966-7714-50-0
Правова база з питань екології та охорони природнього серидовища. Збірник нормативно-правових актів
Камлик М.
45
Сватко Ярослав Місія Бандери. Видання четверте, доповнене і виправлене 966-7893-97-9
Місія Бандери. Видання четверте, доповнене і виправлене
Сватко Ярослав
19
Сватко Ярослав Євген Коновалець — творець ОУН. Видання четверте, доповнене і виправлене 978-966-1633-27-7
Євген Коновалець — творець ОУН. Видання четверте, доповнене і виправлене
Сватко Ярослав
15
Лозко Галина Волховник: Правослов Рідної Віри. - Видання четверте, виправлене та доповнене 978-966-1635-73-8
Волховник: Правослов Рідної Віри. - Видання четверте, виправлене та доповнене
Лозко Галина
139
 Колекція найсмачніших страв. Книга для запису кулінарних рецептів 978-966-942-503-4
Колекція найсмачніших страв. Книга для запису кулінарних рецептів
42
Уклад.Л. В. Манусенкота ін. Українсько-угорський, угорсько-український словник термінології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин 978-966-399-151-1
Українсько-угорський, угорсько-український словник термінології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням мовами національних меншин
Уклад.Л. В. Манусенкота ін.
89
Альтен Стів Мегалодон : доповнене і виправлене видання 978-966-2054-99-6
Мегалодон : доповнене і виправлене видання
Альтен Стів
189
авторів Колектив A Way to Success: English Grammar for University Students. Year 1. Student’s Book 3-тє видання, виправлене та перероблене 978-966-03-8826-0
A Way to Success: English Grammar for University Students. Year 1. Student’s Book 3-тє видання, виправлене та перероблене
авторів Колектив
166
Карп’юк Оксана Workbook. Робочий зошит з англійської мови для 5-го класу закладів загальної середньої освіти. — 2-е вид., доповнене.  978-617-609-094-6
Workbook. Робочий зошит з англійської мови для 5-го класу закладів загальної середньої освіти. — 2-е вид., доповнене.
Карп’юк Оксана
55
H. В. Тучина, І. В.Жарковська, H. О. Зайцева та ін. A Way to Success: English for University Students. Year 1. Student’s Book.  2-ге видання, виправлене та доповнене 978-966-03-7136-1
A Way to Success: English for University Students. Year 1. Student’s Book. 2-ге видання, виправлене та доповнене
H. В. Тучина, І. В.Жарковська, H. О. Зайцева та ін.
311
Сергійчук Володимир Тавруючи визвольний прапор. Діяльність агентури та спецбоївок НКВС-НКДБ під виглядом ОУН-УПА. Видання трете, доповнене 978-966-2911-40-4
Тавруючи визвольний прапор. Діяльність агентури та спецбоївок НКВС-НКДБ під виглядом ОУН-УПА. Видання трете, доповнене
Сергійчук Володимир
49
Брилін Едуард Збірник пісень для школярів. Пісні для учнів молодшого та середнього шкільного віку. Навчальний посібник для вчителів музики, студентів вищих та середніх педагогічних і мистецьких навчальних закладів М 707505-01-4
Збірник пісень для школярів. Пісні для учнів молодшого та середнього шкільного віку. Навчальний посібник для вчителів музики, студентів вищих та середніх педагогічних і мистецьких навчальних закладів
Брилін Едуард
59
Шалыминов Александр Сборник рецептур национальных блюд и кулинарных изделий 978-966-498-250-1
Сборник рецептур национальных блюд и кулинарных изделий
Шалыминов Александр
299
автор-упорядник А. Ю. Хорошевський Проект «Україна». Галерея національних героїв 978-966-03-6082-2
Проект «Україна». Галерея національних героїв
автор-упорядник А. Ю. Хорошевський
99
Кулешова Оксана Англійська мова для працівників готельно-ресторанного бізнесу 978-966-498-682-0
Англійська мова для працівників готельно-ресторанного бізнесу
Кулешова Оксана
20
Авт.-сост. : А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: Для предприятий общественного питания 978-966-498-183-2
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий: Для предприятий общественного питания
Авт.-сост. : А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко
269
Стамбол Ігор Прокляття інших 978-966-944-135-5
Прокляття інших
Стамбол Ігор
119
Карпенко Ю.М. 250 улюблених страв. Українська кухня 978-617-536-830-5
250 улюблених страв. Українська кухня
Карпенко Ю.М.
125
Канеко Емі Готуємо по-японськи. Щоденні рецепти автентичних страв 978-617-7498-89-5
Готуємо по-японськи. Щоденні рецепти автентичних страв
Канеко Емі
269
Укладач В. В. Рафєєнко Українська кухня. Кращі рецепти найсмачніших страв 978-966-481-682-0
Українська кухня. Кращі рецепти найсмачніших страв
Укладач В. В. Рафєєнко
99
Укладач С. А. Мірошниченко Українське застілля: 1000 страв, напоїв, тостів, розваг 978-966-338-247-0
Українське застілля: 1000 страв, напоїв, тостів, розваг
Укладач С. А. Мірошниченко
119
Бульба Н. Прикраси із бісеру. Браслети, каблучки, покрокові схеми виробів. Вінкс (WINX) 978-617-09-2302-8
Прикраси із бісеру. Браслети, каблучки, покрокові схеми виробів. Вінкс (WINX)
Бульба Н.
15
Еріксон Томас В оточенні психопатів, або Як уникнути маніпуляцій з боку інших 978-966-03-9013-3
В оточенні психопатів, або Як уникнути маніпуляцій з боку інших
Еріксон Томас
139
Гібберт Клер Дитяча енциклопедія динозаврів та інших викопних тварин 978-966-942-573-7
Дитяча енциклопедія динозаврів та інших викопних тварин
Гібберт Клер
189
Еріксон Томас В оточенні психопатів, або Як уникнути маніпуляцій з боку інших 978-966-03-8847-5
В оточенні психопатів, або Як уникнути маніпуляцій з боку інших
Еріксон Томас
249
Теркел Брюс Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших 978-617-577-153-2
Усе про них. Розвивайте свій бізнес, фокусуючись на інших
Теркел Брюс
329
Кронгауз Катерина Я погана мати? і 33 інших запитання,які псують життя батькам 978-617-690-692-6
Я погана мати? і 33 інших запитання,які псують життя батькам
Кронгауз Катерина
82
Сандра Лоренс Дивовижні жінки. Першопроходиці, які не побоялися вирізнятися з-поміж інших 978-966-948-151-1
Дивовижні жінки. Першопроходиці, які не побоялися вирізнятися з-поміж інших
Сандра Лоренс
218
Кох Річард Принцип 80/20 та 92 інших фундаментальних законів природи. Наука  успіху 978-966-948-074-3
Принцип 80/20 та 92 інших фундаментальних законів природи. Наука успіху
Кох Річард
199
Рамзі Гордон Bread Street Kitchen. 100 рецептів смачних ресторанних страв для приготування вдома 978-617-7489-51-0
Bread Street Kitchen. 100 рецептів смачних ресторанних страв для приготування вдома
Рамзі Гордон
425
 Книга для запису кулінарних рецептів 978-617-7460-08-3
Книга для запису кулінарних рецептів
130
Мирошниченко Светлана Колекція кулінарних насолод 978-617-08-0231-6
Колекція кулінарних насолод
Мирошниченко Светлана
129
Біленька-Свистович Л. В., Ковалевський Є., Ярмолюк М. О. Польська мова (3-й рік навчання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою: підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів 978-966-399-945-6
Польська мова (3-й рік навчання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою: підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Біленька-Свистович Л. В., Ковалевський Є., Ярмолюк М. О.
129
Укладач: М. М. Лоточук Книга для запису кулінарних рецептів, господарці на замітку 978-966-8354-14-4
Книга для запису кулінарних рецептів, господарці на замітку
Укладач: М. М. Лоточук
78
Пуї Жан-Бернар, Блох Серж, Бланшар Анн Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв 978-617-679-554-4
Енциклопедія неуків, бунтівників та інших геніїв
Пуї Жан-Бернар, Блох Серж, Бланшар Анн
210
 Улюблені страви. Книга для запису кулінарних рецептів 978-966-942-500-3
Улюблені страви. Книга для запису кулінарних рецептів
42
 Книга для запису кулінарних рецептів. Kids’ menu (жовта 2)
Книга для запису кулінарних рецептів. Kids’ menu (жовта 2)
129
 Книга для запису кулінарних рецептів. Kids’ menu (жовта)
Книга для запису кулінарних рецептів. Kids’ menu (жовта)
129
 Смаколики моєї сім'ї. Книга для запису кулінарних рецептів 978-966-942-498-3
Смаколики моєї сім'ї. Книга для запису кулінарних рецептів
42
 Мої кулінарні шедеври. Книга для запису кулінарних рецептів 978-966-942-497-6
Мої кулінарні шедеври. Книга для запису кулінарних рецептів
42
Доманська Марія Готуємо по-домашньому Улюблені рецепти святкових і щоденних страв 978-966-942-845-5
Готуємо по-домашньому Улюблені рецепти святкових і щоденних страв
Доманська Марія
280
 Страви на щодень і на свята. Книга для запису кулінарних рецептів 978-617-690-866-1
Страви на щодень і на свята. Книга для запису кулінарних рецептів
42
 Смаколики нашої родини. Книга для запису кулінарних рецептів 978-966-942-499-0
Смаколики нашої родини. Книга для запису кулінарних рецептів
42
 Найсмачніші страви нашої родини. Книга для запису кулінарних рецептів 978-966-942-501-0
Найсмачніші страви нашої родини. Книга для запису кулінарних рецептів
42
Ролінг Джоан «Гаррі Поттер і в’язень Азкабану». ВЕЛИКЕ ІЛЮСТРОВАНЕ ВИДАННЯ» (НОВЕ ВИДАННЯ) 978-617-585-131-9
«Гаррі Поттер і в’язень Азкабану». ВЕЛИКЕ ІЛЮСТРОВАНЕ ВИДАННЯ» (НОВЕ ВИДАННЯ)
Ролінг Джоан
599
Джавахідзе Н. укладач Книга для запису кулінарних рецептів. Kids menu (чорний) 978-617-7307-24-1
Книга для запису кулінарних рецептів. Kids menu (чорний)
Джавахідзе Н. укладач
129
Борт Роземарі Лікувальна сила меду, прополісу, пилку та інших продуктів бджільництва 978-966-14-9324-6
Лікувальна сила меду, прополісу, пилку та інших продуктів бджільництва
Борт Роземарі
79
Збірник документів 65-та річниця  проголошення акту відновлення Української держави 30 червня 1941 року. Збірник матеріалів і документів 966-7060-86-1
65-та річниця проголошення акту відновлення Української держави 30 червня 1941 року. Збірник матеріалів і документів
Збірник документів
39
 250 улюблених страв. Українська кухня. Зелена 978-617-536-845-9
250 улюблених страв. Українська кухня. Зелена
125
Дойл Конан Артур Шерлок Голмс. Повне видання у двох томах. Том 2 978-617-585-158-6
Шерлок Голмс. Повне видання у двох томах. Том 2
Дойл Конан Артур
305
 Правознавство: підручник для студентів вищих навчальних закладів 978-966-03-6568-1
Правознавство: підручник для студентів вищих навчальних закладів
172
кол. авторів; за ред. А. Є. Конверського Культурологія: підручник для студентів вищих навчальних закладів 978-966-03-6168-3
Культурологія: підручник для студентів вищих навчальних закладів
кол. авторів; за ред. А. Є. Конверського
169
Карпюк О. Англійська мова. Підр. для 7-го класу загальноосв. навч. закладів 978-966-8790-36-2
Англійська мова. Підр. для 7-го класу загальноосв. навч. закладів
Карпюк О.
99
Даниленко Людмила Чеська мова: Підручник для студентів вищих навчальних закладів 966-507-216-1
Чеська мова: Підручник для студентів вищих навчальних закладів
Даниленко Людмила
249
кол. авторів; за ред. І. Я. Коцана Безпека життєдіяльності: підручник для студентів вищих навчальних закладів 978-966-03-6639-8
Безпека життєдіяльності: підручник для студентів вищих навчальних закладів
кол. авторів; за ред. І. Я. Коцана
165
Показати ще...
Ваш кошик порожній