Демчук СтефаніяВід бобра до фазана: їжа західноєвропейського Середньовіччя
їzhak 2021 р. 320 ст. , обкладинка: тверда
оцінок: 1
розмір: 140х200 мм.
Оригінальні рецепти із середньовічних кулінарних книг занурять вас у атмосферу королівського бенкету: смажені павичі та курки, які видихають полум'я, пироги із запеченими у них живими птахами, м’ясо з цукром, міноги та дельфіни. Також у книзі на вас чекає спростування численних міфів щодо середньовічного раціону: чи справді м’ясо залишалося недосяжною мрією для селян та містян, а пиво та вино вважалися кориснішими за воду навіть для дітей. Зрештою, ви довідаєтесь, які дива середньовічної кулінарії пішли у небуття, а які приносять нам насолоду й сьогодні. Ілюстрування: Ілля Угнівенко Дизайн: Андрій Сорока ISBN: 978-966-97882-9-0 |
Доба постів і карнавалів. Як жили, пили і кохалися у середньовіччі
Демчук Стефанія
365
У світі пригод і жахів
Гартлі Леонарді Стефанія
347
Про магію й чари. Найкрасивіші казки
Стефанія Леонарді Гартлі
387
Історія філософії. Античність та Середньовіччя
Умберто Еко , Рікардо Федріга
999
Хрестоматія з історії західних та південних слов’ян. Давня доба, Середньовіччя
179
Європейське середньовіччя : літературний флорілегіум
Щавурський Борис Богданович
899
Історія європейської цивілізації. Середньовіччя. Експедиції. Торгівля. Утопії.
Еко Умберто
1299
Історія європейської цивілізації. Середньовіччя. Замки. Торговці. Поети
Еко Умберто
1299
Історія Європейської цивілізації. Середньовіччя. Собори. Лицарі. Міста
Умберто Еко
1299