![]() |
Домарецький В. А., Прибильський В. Л., Михайлов М. Г.Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини
Нова Книга 2005 р. 408 ст. , обкладинка: т
оцінок: 1
У підручнику викладені основні теоретичні положення та обґрунтування технологічних процесів виробництва солоду, солодових екстрактів і концентратів, екстрактів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків, морсів, настоїв, ароматних спиртів тощо. Велика увага приділена актуальним проблемам, основним аспектам економіки та основам екології. Для студентів, магістрантів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів підприємств харчової промисловості. ISBN: 966-8609-02-6 |

Дровосек. Волшебный мир "Табеллы"
Михайлов Михаил
99
Правило 10Х. Технологія генерального ривка у бізнесі, професії, житті
Грант Кардон
169

Технологія ресторанної справи : навчально-практичний посібник
Сало Ярослав
499

Изгой. Возвращение Низвергнутого
Михайлов Дем
99

Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство: словник-довідник
Попович Василь, Попович Віталій
199