Домарецький В. та ін.Технологія екстрактів,концентратів і напоів ізрослинноі сировини
Нова книга 2005 р. 408 ст.
оцінок: 1
У підручнику викладені основні теоретичні положення та обгрунтування технологічних процесів виробництва солоду, солодових екстрактів і концентратів, екстрактів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків, морсів, настоїв, ароматних спиртів тощо. Велика увага приділена актуальним проблемам, основним аспектам економіки та основам екології. Для студентів, магістрантів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також спеціалістів підприємств харчової промисловості. ISBN: 966-8609-02-6 |
Українське застілля: 1000 страв, напоїв, тостів, розваг
Укладач С. А. Мірошниченко
199
Технологія ресторанної справи : навчально-практичний посібник
Сало Ярослав
499
Правило 10Х. Технологія генерального ривка у бізнесі, професії, житті
Грант Кардон
169
Технологія EQ-BOOST. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті
Козлова Валерія
199
Технологія конструкційних матеріалів і матеріалознавство: словник-довідник
Попович Василь, Попович Віталій
199
Технологія механоскладальних робіт : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти
І. В. Гуменюк, О. В. Гуменюк, В. В. Паржницький
399