Карлуччо АнтониоPastaВысокая кухня
КоЛибри 2014 р. 224 ст. , обкладинка: твердый
оцінок: 1
розмір: 210х260 мм.
Паста – самая знаменитая в мире итальянская еда, и год от года она становится все популярнее. Антонио Карлуччо, знаменитый шеф-повар, научит вас готовить ее идеально – так, чтобы вы получали максимум удовольствия и пользы от этого удивительного продукта. ISBN: 978-5-389-07017-2 |
Женщина третьего тысячелетия
Менегетти Антонио
219
250 улюблених страв. Українська кухня. Зелена
270
Моя кухня
Даша Малахова
499
Львівська кухня
Лильо Ігор
269
Турецька кухня з багатовіковими рецептами
822
Байрам. Башкирская и татарская кухня
255
Українська кухня. 2-ге вид.
Доцяк В.
399
Кухня охотника
Волков Алексей
349
Російська кухня
Альхабаш О.
99
Східна кухня
Садек Мааріф
119
250 улюблених страв. Українська кухня
Карпенко Ю.М.
270
Слов’янська кухня
Чмир Володимир-Богдан
199
Греческая кухня
Составитель Ройтенберг Ирина
19
Українська кухня. Кращі рецепти найсмачніших страв
Укладач В. В. Рафєєнко
319
Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів
Пожар Сергій
849
Українська кухня: кращі страви
Упорядник Карпенко Юлія
399
Стартап-кухня. Книжка про ІТ-бізнес, якої мені бракувало
Саша Ремінний
429
Кухня терору, або як збудувати імперію ножем, ополоником і виделкою
Шабловський Вітольд
369
Готуємо з дітьми. Сімейна кухня
Кравецька Леся
149
Святкова кухня. Від простого до вишуканого
399
Українська кухня. Свята і будні зі смаком
Карпенко Ю.
699