Лежерон ІзабельНатуральне вино. Вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способомКулінарія
Видавництво Старого Лева 2019 р. 224 ст. , обкладинка: тверда
оцінок: 1
розмір: 190х235 мм.
Процес виготовлення вина стає дедалі більш ненатуральним: починаючи від розбризкування пестицидів на виноградниках, і до надмірного застосування сульфітів і домішок у погребі. Проте, на щастя, існує інший спосіб виноробства, про який розповідає Ізабель Лежерон. Вона популяризує натуральне вино у всьому світі та проводить надзвичайно успішну виставку вина «RAW WINE» в Лондоні, Берліні, Нью-Йорку і Лос-Анджелесі. В цій книжці Ізабель пояснює, чому найкращі та автентичні вина виготовляють саме натуральним способом. Наразі не існує офіційного визначення натуральних вин. Але це вина, які виготовляють із винограду, вирощеного органічним (або біодинамічним) методом, в які нічого не додають і не забирають під час виробництва. Хіба використовується зовсім небагато сульфітів. Це старий, добрий, створений самою природою спосіб ферментації виноградного соку у вино. Якщо тобі не байдуже, що у твоєму бокалі, якщо ти хочеш поринути у світ унікальних ароматів і смаків або залюбки підтримуєш невеликих виробників, тоді тобі обов’язково потрібно дізнатися більше про натуральні вина і де їх можна знайти. У книзі дізнаєшся, як виготовляють вина, познайомишся із деякими виробниками і знайдеш дегустаційні примітки про понад 140 найкращих вин, які неодмінно варто скуштувати. Видання здійснено за ініціативи Wine Bureau. ISBN: 978-617-679-723-4 |
Опис України, кількох провінцій Королівства Польського, що простягаються від кордонів Московії до Трансільванії, разом з їхніми звичаями, способом житгя і веденням воєн
Гійом Левассер де БОПЛАН
299
Готуємо по-японськи. Щоденні рецепти автентичних страв
Канеко Емі
449
Страви за 10 хвилин. 100 рецептів смачних страв нашвидкуруч
Гордон Рамзі
1599
Кульбабове вино
Рей Бредбері
149
Каста. Витоки наших невдоволень. М'яка обкладинка
Вілкерсон Ізабель
429
Луціан
Абеді Ізабель
339
Калинове вино
Т. Василько
16
Лола та аварійний вхід 5 книга
Абеді Ізабель
219
Підкори свою кухню. Рецепти, що додають сил і натхнення
Баррел Енн, Ленцер Сюзанна
449
Вино без правил
Янченко Євгенія Анна
450
Маленькі історії Великих Людей. Фріда Кало
Томас Ізабель
165
Вино без правил. Подарункове видання!
Янченко Євгенія Анна
699
Кульбабове вино
Бредбері Рей
269
Готуємо з Джеймі: як стати найкращим кухарем
Джеймі Олівер
1279
Дилогія. Кульбабове вино. Прощавай, літо
Бредбері Рей
425
Черлене вино. Том 6
Іваничук Роман
182
Як пити вино. Найпростіший спосіб дізнатися, що вам смакує
Рейнольдс Грант, Стенг Кріс
249
Вступ до психоаналізу. Нові висновки
Фройд Зігмунд
449
JavaScript для дітей. Веселий вступ до програмування
Морган Нік
639
Ruby для дітей. Магічний вступ до програмування
Вайнштейн Ерік
639
PYTHON для дітей. Веселий вступ до програмування
Бріггс Джейсон Р.
639
Вище крокви, теслярі! Сеймур: Вступ
Селінджер Джером
229
Де, коли й чому виникли герби? Вступ до візантійської геральдики Х—ХІІ ст
Однороженко Олег
1299
Вино Курс Ендрю Джеффорда
Джеффорд Ендрю
479
Український книжковий знак XIX—XX століть : каталог колекції Степана Давимуки : у З т. — Т. II: Е—О
упоряд. і авт. вступ. част. Лариса Купчинська
700
Український книжковий знак XIX—XX століть : каталог колекції Степана Давимуки : у З т. — Т. III: П—Я, Додаток
упоряд. і авт. вступ. част. Лариса Купчинська
700
Вступ до психіатрії та психоаналізу. Просто про складне
Берн Ерік
349
Розмай Незалежної України. Художники Києва. Українське образотворче мистецтво 4991-2011 років. Живопис. Графіка. Скульптура
Авт.-упоряд. В. Л. Андрієвська; вступ, ст. Л. І. Андрієвського
1299
Український обрядовий фольклор західних земель : Музична антологія [Текст] (Бесарабія. Бойківщина. Буковина. Волинь. Галичина. Гуцульщина. Закарпаття. Лемківщина. Підляшшя. Поділля. Полісся. Покуття. Холмщина)
Відп. ред. Г. А. Скрипник ; упоряд. та вступ, стаття А. І. Іваницького
299