Хаджієва ЗаремаЗі Сходу — до столу! Хінкалі, долма, манти, бешбамак…
Форс Україна, BookChef 2020 р. 192 ст. , обкладинка: т
оцінок: 1
розмір: 200х260 мм.
Це не просто книга рецептів, а втілення мрії скромної жінки, яка багато років готувала для своєї сім’ї й вивчала кухню різних народів. Зарема Хаджієва щедро ділиться старанно відібраними й перевіреними рецептами смачних і вишуканих страв, у яких можна відчути смак Сходу. Усе, що вона вчилася готувати протягом багатьох років, читач зможе опанувати протягом кількох місяців. У вашому розпорядженні — найліпші східні страви чеченської, дагестанської, татарської, азербайджанської, грузинської, узбецької, казахської й турецької кухні. Ця книга займе почесне місце не тільки на вашій кухні, а й у вашому серці, а смак чудових страв допоможе відчути дух і історію тих народів, які їх створили. Про книгу Книга «Зі Сходу — до столу!» прикрасить особисту бібліотеку кожної господині, а також стане чудовим подарунком, оскільки видання — яскраве, повноколірне, чудово оформлене. Рецепти написані простою мовою, кожен крок описаний дуже докладно, тож приготування складних на позір страв доступне навіть початківцю. Книга розділена на розділи, що вміщують рецепти чеченської, турецької, казахської кухні тощо. Фотоілюстрації, якими доповнений кожен рецепт, візуалізують кінцевий результат та… наганяють апетит. Книгу «Зі Сходу — до столу!» варто придбати, тому що: у ній зібрані найліпші рецепти від відомого Instagram-блоґера з аудиторією понад 2,4 млн підписників; ви із задоволенням готуватимете та смакуватимете стравами східної кухні; кожна страва підібрана таким чином, аби яскраво проілюструвати особливості тієї чи іншої національної кухні; точні рецепти та «живі» фотоілюстрації дають змогу легко приготувати навіть складну страву. Про автора Зарема Хаджієва народилася й виросла в Чеченській Республіці. Саме тоді й захопилася кулінарією, хоча ніколи не вчилася цьому спеціально. Вона впевнена, що головне — готувати з душею і любов’ю, тоді страви виходитимуть смачними. Сторінку в Instagram Зарема Хаджієва завела, для того щоб спілкуватися зі старшими дітьми. Згодом почала публікувати фото страв, які готувала для родини, а потім — і ділитися рецептами, оскільки про це почали просити її тоді ще нечисленні підписники. Якось один із дописів потрапив у ТОП переглядів і… Зарема прокинулася відомою. Нині блоґ @zarema.rostov читають понад 2,4 млн підписників, а книга «Зі Сходу — до столу!» допомагає готувати смачні страви десяткам тисяч її щасливих власників. ISBN: 978-966-993-503-8 |
Кращі страви для святкового столу
Махальськд О.
209
Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес
Меєр Денні
299
Крапива, щавель, подорожник, сныть, черемша, ботва. Лучшие рецепты к столу и впрок
Баранова Алевтина
89
Перлина Сходу
Генрі Райдер Гагард
239
Історія Стародавнього Сходу: підручник
Крижанівський Олег
299
Невидима боротьба. Джерела Християнського Сходу.
Никодим Святогорець
179
Антологія перського гумору
Гамада Роман Романович
399
Історія Середньовічного Сходу: Тематична хрестоматія: навч. посібник
Рубель
299
Шах-наме : розділи з поеми. Кн. 2
Фірдоусі Абулькасим
249
Бахтіяр-наме
Гамада Роман Романович
399
Шах-наме : розділи з поеми. Кн. 1
Фірдоусі Абулькасим
249