Доцяк В.Українська кухня: Для учнів професійно-технічних закладів освіти. Видання 6-те
Ігнатекс-Україна 2015 р. 632 ст. , обкладинка: т
оцінок: 1
В основу книги покладено відродження української національної кухні, технології приготування давніх традиційних страв.Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання страв, напоїв, виробів з тіста, вимоги до їхньої якості, терміни реалізації. Окремий розділ присвячено лікувальному харчуванню.Для учнів професійно-технічних закладів освіти ISBN: 978-966-97049-2-4 |
Українська кухня. 2-ге вид.
Доцяк В.
399
Історія України : довідник для абітурієнтів та учнів закладів загальної середньої освіти
С. В. Кульчицький, В. С. Власов, О. Є. Панарін
299
Українська література. Довідник для абітурієнтів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів
В. А. Мелешко, І. О. Радченко, О. М. Орлова, А. О. Панченков
289
250 улюблених страв. Українська кухня. Зелена
270
Алгебра. Підручник для 7 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Алгебра. Підручник. для 8 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Математика. Підручник для 5 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Геометрія. Підручник для 7 кл. закладів заг. серед. освіти
Мерзляк А.Г.
439
Педагогіка: Навчальний посібник для студентів вищих педагогічних закладів освіти
Фіцула М.
219
Досліджуємо історію і суспільство: підручник інтегрованого курсу для 5-го класу закладів заг. серед. освіти
І.Д. Васильків, О.Я. Басюк,...
369
Фізика : довідник для абітурієнтів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів
М. М. Дідович, Є. В. Коршак
299
Workbook. Робочий зошит з англійської мови для 5-го класу закладів загальної середньої освіти. — 2-е вид., доповнене.
Карп’юк Оксана
129
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 2 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом
Карп’юк Оксана
225
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 4-го класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)
Карп’юк Оксана
225
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 2 класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом)
Карп’юк Оксана
209
Англійська з усміхненим Семом : робочий зошит для 3 класу закладів загальної середньої освіти. English with Smiling Sam
Карпюк Оксана
199
Англійська мова. Робочий зошит для 7-го класу закладів загальної середньої освіти (з аудіосупроводом).
Карп’юк Оксана, Карп’юк Крістіна
209
Українські літні обряди та пісні: Навчальний посібник з музичного фольклору та етнографії для вчителів загальноосвітніх шкіл, студентів вищих педагогічних і музичних закладів освіти
Завальнюк А.
249
250 улюблених страв. Українська кухня
Карпенко Ю.М.
270
Українська кухня: кращі страви
Упорядник Карпенко Юлія
399
Українська кухня. Кращі рецепти найсмачніших страв
Укладач В. В. Рафєєнко
319
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства
Шалимінов Олександр
1799
Українська література. ЗНО+ДПА. Комплексне видання 2023
Ірина Радченко, Ольга Орлова
239
Українська мова. Комплексне видання для підготовки до ЗНО і ДПА. Ч. 1. Довідник. ЗНО 2022
Ткачук Тарас Павлович
150
Українська література. Комплексне видання. ДПА + ЗНО 2021
Ольга Орлова, Ірина Радченко
153
Повне видання творів в 5 томах.
Шевченко Тарас
7999
Польська мова (3-й рік навчання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою: підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Біленька-Свистович Л. В., Ковалевський Є., Ярмолюк М. О.
189
Українська кухня. Свята і будні зі смаком
Карпенко Ю.
699
Шерлок Голмс. Повне видання у двох томах. Том 2
Дойл Конан Артур
669
Моя кухня
Даша Малахова
499
Байрам. Башкирская и татарская кухня
255
Кухня охотника
Волков Алексей
349
Турецька кухня з багатовіковими рецептами
822
Львівська кухня
Лильо Ігор
269
Математика: довідник для абітурієнтів та учнів
Гайштут О.Г.
299
Східна кухня
Садек Мааріф
119
Слов’янська кухня
Чмир Володимир-Богдан
199
Російська кухня
Альхабаш О.
99
Греческая кухня
Составитель Ройтенберг Ирина
19
Читанка з англійської мови для учнів 6-8 класів
Поліщук Раїса
119
Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів
Пожар Сергій
849
Українська Центральна Рада.
59
Західно-Українська Народна Республіка.
59
Довідничок з польської мови для учнів. 1-4 роки вивчення.
Мастиляк В.І.
59
Стартап-кухня. Книжка про ІТ-бізнес, якої мені бракувало
Саша Ремінний
429
120 диктантів з української мови для учнів 10-11 класів та абітурієнтів (з граматичним коментарем)
Ткаченко
12
Правознавство: підручник для студентів вищих навчальних закладів
449
Збірник диктантів і вправ з української мови для учнів 2–4 класів (українською мовою)
Мовчун А.І.
259
Інтегрований курс підготовки продавця непродовольчих товарів : підруч. для здобувач. проф. (проф.-тех.) освіти
Л. В. Жарікова, Н. П. Ломакіна
299
Геометрія. Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Мерзляк А.Г.
439
Українська байка
129
Веселкові мандри. Ілюстрації учнів Коломийської художньої школи ім. Я. Пстрака
Наталія Гузь
99
Кухня терору, або як збудувати імперію ножем, ополоником і виделкою
Шабловський Вітольд
369
Англійська мова. Підр. для 7-го класу загальноосв. навч. закладів
Карпюк О.
209
Культурологія: підручник для студентів вищих навчальних закладів
кол. авторів; за ред. А. Є. Конверського
299
Mój słownik języka polskiego. Мій словник з польської мови. Зошит для учнів 1-4 класів.
Вознюк Л., Мастиляк В.
80
Показати ще...