Книжкова Хата 097-609-59-85, 099-640-03-70 095-799-22-16, 097-427-54-23 050-338-76-35, 098-104-30-05
Наприклад: Кінг...
Сало Ярослав Технологія ресторанної справи : навчально-практичний посібник 978-966-325-183-7
Технологія ресторанної справи : навчально-практичний посібник
Сало Ярослав
499
Сало Я. Ресторанна справа 978-966-325-082-3
Ресторанна справа
Сало Я.
149
 продано 
Сало Ярослав Організація роботи барів : довідник бармена 978-966-325-125-7
Організація роботи барів : довідник бармена
Сало Ярослав
449
 продано 
Сало Ярослав Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Навчальний посібник 978-966-325-153-0
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа : Навчальний посібник
Сало Ярослав
129
 продано 
Андреев Виктор Коптим, вялим, солим, маринуем мясо, рыбу, птицу, сало, сыр 978-966-14-8738-2
Коптим, вялим, солим, маринуем мясо, рыбу, птицу, сало, сыр
Андреев Виктор
47
 продано 
Попович Н. сост. Особенности национального копчения, вяления, соления, маринования. Сало, мясо, рыба, сыр 978-617-12-4953-0
Особенности национального копчения, вяления, соления, маринования. Сало, мясо, рыба, сыр
Попович Н. сост.
 продано 
Володимир Сорокін Блакитне сало 978-966-03-6705-0
Блакитне сало
Володимир Сорокін
 продано 
Ваш кошик порожній